:
avatar
Marvel återupplivar gamla skräckfigurer

1975 parade Marvel ihop några av sina övernaturliga seriefigurer – Man-Thing, Morbius, Ghost Rider och Werewolf by Night – i en löst sammanhållen grupp som man kallade Legion of Monsters. Under 2007 nylanserar Marvel alla dessa figurer (undantaget Ghost Rider) i några engångspublikationer, där fler obskyra monster får vara med i egna korta biserier.

Först ut i februari är Legion of Monsters: Werewolf by Night av Mike Carey och Greg Land, med biserien ”Monster of Frankenstein” av Skottie Young. Därefter följer Legion of Monsters: Man-Thing av John Huston och Klaus Janson, med biserien ”Zombie” av Ted McKeever. Innehållet i Morbius-specialen är i skrivande stund okänt.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, Nyheter, Senaste, USA and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera