, :
avatar
Fantomen-Krönika läggs ner

Årets sista nummer av Fantomen-Krönika, tillika nr 100, blir tidningens sista. Tidningen startades 1993 och återtryckte Fantomens historiska äventyr i kronologisk ordning från den förste Fantomen och vidare ner i släktleden. På senare år har man dock ägnat sig åt temakrönikor.

Ett ljus i mörkret är att det antyds att tidningen får en ersättare under vårvintern 2011, men inga detaljer finns ännu. Det har spekulerats i om krönikan blir någon sorts bilaga eller specialnummer till den reguljära Fantomentidningen.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Nyheter, Senaste, Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera