:
avatar
Göteborgs seriefestival 24–26 november

I helgen är det åter dags för Göteborgs seriefestival, anordnad av Digitala Bildverkstan tillsammans med Kulturhuset Blå stället. 24–26 november bjuds det på aktiviteter som workshops, seminarier, och utställningar.

Bland medverkande serieskapare finns bland annat Marcel Romero, Yvette Gustafsson, Ola Skogäng, Jimmy Wallin, Max Gustafson, Nickan Jonasson, Tinet Elmgren, Jan Kustfält, Katya Lindblom och Jenny Berggrund.

Mer info finns på festivalblogen som du hittar här.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Nyheter, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera