:
avatar
Bamse – 2012

Bamse-framsida

Följ med Bamse och hans vänner på spännande äventyr! Tidningen Bamse innehåller alltid roliga och spännande äventyr, tävlingar, pyssel och ibland en liten överraskning, som klistermärken, en affisch eller något annat kul. Dessutom kan ni då och då lära er något nytt i Bamses skola. Varje nummer är fyllt av läsning och annat roligt med anknytning till Bamse och hans vänner. Och så dyker ibland Reinard, den nye skurken, upp! Bamse utkommer 18 gånger om året och är på svenska!

2012 utkommer Bamse med 18 nr per år.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av tidningen.

[adrotate group=”3″]

 

%%wppa%% %%slide=114%% %%size=460%%

Serietidningar 2012

This entry was posted in Senaste, Serietidningar, Serietidningar 2012, Serietidningar sorterade efter utgivningsår. Bookmark the permalink.

Kommentera