:
avatar
Herman Hedning – 2012

HermanHedning-Framsida-2012

Den självgode, klotrunde och blodtörstige Herman Hedning gör livet outhärdligt (eller kort) för alla varelser som kommer i hans väg. Även den godtrogne Lilleman och uppfinnaren Gammelman får smaka på hans skämtlynne. Det är elakt, osmakligt och väldigt roligt. Herman Hedning är brutalhumor i sin ädlaste form. Tidningen innehåller även flera populära biserier: Bacon & Egg, Avgrunden, Mer än ord och Illustrerad djävulskap.

2012 utkommer Herman Hedning med 8 nr per år.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av tidningen.

[adrotate group=”3″]

 

%%wppa%% %%slide=117%% %%size=460%%


Serietidningar 2012

This entry was posted in Senaste, Serietidningar, Serietidningar 2012. Bookmark the permalink.

Kommentera