:
avatar
Kalle Anka & C:o – 2012

Kalle-Anka-2012-framsida

Varje vecka kommer spännande och roliga äventyr med Kalle Anka och hans vänner. Förutom de förstklassiga serierna, finns varje vecka tävlingar med fina priser, Deckargåtan, Tips & Tricks och mycket mer. De spännande och roliga serierna om Kalle Anka ger barn en skön och rolig stund som motvikt till många barns allt mer stressade tillvaro. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga, sitt språk och läser också annat. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt – så har de roligt!

2012 utkommer Kalle Anka & C:o med 52 nr per år var av fyra är dubbelnummer.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av tidningen.

[adrotate group=”3″]

 

%%wppa%% %%slide=112%% %%size=460%%

Serietidningar 2012

This entry was posted in Senaste, Serietidningar, Serietidningar 2012. Bookmark the permalink.

Kommentera