:
avatar
Pondus – 2012

Pondus-2012-framsida

Pondus är inte bara Norges populäraste serie. Den är rolig också! Fotboll, öl och panikragg är Pondus signum. Möt vardagshjälten Pondus, den evige losern Jocke, misslyckade serietecknare, gråtmilda hårdrockare, en sexfixerad tysk och en hel hög andra galningar. Och soundtracket består givetvis av riktiga gitarrsolon. Lägg till detta en blandning av grovkornig, men träffsäker humor från gräddan bland Nordens tecknare som Lars Lauvik, Hans Lindström och Niklas Eriksson, den oförliknelige Walter Kurtsson och Tor Liers Kollektivet, plus seriöst insnöade men hejdlöst roliga serien M och du har en garanterat livskvalitetsförhöjande serietidning för (nästan) vuxna. Tidningen är på svenska (typ).

2012 utkommer Pondus med 12 nr per år.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av tidningen.

[adrotate group=”3″]

 

%%wppa%% %%slide=64%% %%size=460%%

Serietidningar 2012

This entry was posted in Senaste, Serietidningar, Serietidningar 2012. Bookmark the permalink.

Kommentera