:
avatar
Uti vår hage – 2012

utivarhage

Den självcentrerade Faló är sällsynt påhittig och aktiv för att vara en tämligen lat person. Mellan vådliga bilfärder och loja cafébesök fyller han sin dag med allehanda sporter och kulturella upplevelser. Han har helt enkelt många strängar på sin lyra, även om flera av dem gnisslar falskt. Du möter andra färgstarka karaktärer, till exempel Falós intellektuella flickvän Yvette, den beskedlige brodern Olaf, stadens fyllon, gamla tanter, politiker och många, många fler… Invånarna och vardagen i småstaden Mjölhagen tecknas med träffsäker humor.

2012 utkommer Uti vår hage med 7 nummer per år.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av tidningen.

[adrotate group=”3″]

 

%%wppa%% %%slide=143%% %%size=460%%

Serietidningar 2012

This entry was posted in Senaste, Serietidningar, Serietidningar 2012. Bookmark the permalink.

Kommentera