:
avatar
Nyöppning för Serieteket

Den 15 augusti var det (äntligen!) nyöppning för Serieteket efter en omfattande och tidskrävande ombyggnation.

Det var i september 2016 som Serieteket på Kulturghuset i Stockholm stängde för att få en rejäl ansiktslyftning. Efter nära nog ett år öppnade Serieteket och dess syskonbibliotek TioTretton, Film & Musik och Skönlitteratur & Konst åter för allmänheten med musik av Emblakvintetten och GET UP Soul Choir, invigningstal av Roger Mogert, stadsbyggnads- och kulturborgarråd, Benny Fredriksson, VD Kulturhuset Stadsteatern och Åsa Mårtensson, Litteratur- och bibliotekschef Kulturhuset Stadsteatern. Därefter följde ett vernissage för Mats Jonssons nya seriebok Nya Norrland, signering och scensamtal med Maja Åström som moderator.

Seriefrämjandet uppvaktade givetvis med blommor.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, Nyheter, Senaste, Sverige and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera