:
avatar
Nytt album med Transformers på svenska – upphovsmännen till Sverige 1–2 juni

transformers liten ruta

Till helgen är det dags för Retcon, en mässa för fans till leksakssuccén Transformers, och i samband med det ger Ades Media ut seriealbumet Transformers: Wreckers sista strid på svenska i begränsad upplaga med hårdpärm. Upphovsmännen kommer helgen 1–2 juni att signera albumet på Rum för serier och Retcon.

wreckers sista strid omslagTransformers är en seglivad leksaksfranschise om onda robotars kamp mot goda dito som blivit såväl film som serie. Wreckers sista strid av Nick Roche och James Roberts är ett av de mest uppmärksammade serieäventyren på senare år.

I samband med albumsläppet kommer upphovsmännen också till Sverige för signering. Den 1 juni kl. 18–20 signerar tecknaren Nick Roche på Rum för serier i Malmö. Den 2 juni är både Nick Roche och James Roberts gäster på Retcon i Helsingborg.

Smakprov hittar du här.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, Nyheter, Senaste and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera