:
avatar
Serieresidens 2019 utlyst

Bubbla-med-utropstecken-webb-skugga-312

Känner du någon utländsk serieskapare som skulle vilja göra serier i Sverige med uppehället betalt? Nyligen utlystes Seriefrämjandets serieresidens för 2019 på föreningens webbplats.

Serieresidens (eller Comics Residence som det även kallas) är en möjlighet för utländska serieskapare att kunna komma till Sverige för att ägna sig åt skapande på heltid under en månad utan att behöva oroa sig för kost och logi. Den här gången finns det plats för tre tecknare.

Sista ansökningsdag är 17 februari. Läs mer här och sprid gärna länken.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, Nyheter, Senaste and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera