:
avatar
Nordsken i helgen: träffa Marvels chefredaktör

I helgen (30 maj till 1 juni) går spelmässan Nordsken av stapeln i Skellefteå. Som vanligt finns tecknade serier med på programmet, och i år har man lyckats bjuda in Marvels chefredaktör C.B. Cebulski!

För åttonde året i rad arrangeras Nordsken, en spelmässa som även lyfter andra kreativa och kulturella aktiviteter som exempelvis tecknade serier och film. Som vanligt bjuds det på Artist Alley (bord med svenska tecknare), signeringar och föreläsningar.

I år har man lyckats bjuda in C.B. Cebulski, Marvels chefredaktör som faktiskt har svenskt påbrå. Han deltar i en portfolio review samt i ett scensamtal om bland annat Conan med Fredrik Malmberg, som representerar företaget som äger rättigheterna till figuren, som nyligen återvänt till nyss nämnda förlag.

Extern länk:

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Evenemang, Förstasidan, Nyheter, Senaste and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera