Bli medlem i Seriefrämjandet

Naturligtvis ska du prenumerera på Bild & Bubbla! Du får då en av världens bästa tidskrifter om tecknade serier direkt hem i brevlådan fyra gånger om året. Du får 100 fullmatade sidor med intervjuer, artiklar, recensioner och nyheter.

Samtidigt som du prenumererar blir du medlem i den ideella föreningen Seriefrämjandet och kan köpa baknummer, figuriner, med mera till medlemspris. Du får 15 procent på allt, utom Rum för seriers original och affischer.

Observera att du inte kan få din rabatt samtidigt som du blir ny medlem. Vi måste först registrera dig och skicka ut en rabattkod!

Som medlem kan du även ta del av lokalföreningarnas verksamhet och hålla dig informerad om vad som sig händer på seriefronten. Sist men inte minst stödjer du Seriefrämjandets arbete med att se till att tecknade serier får ta sin rättmätiga plats i det svenska kulturlivet!

Det finns olika varianter på prenumeration/medlemskap för privatpersoner, för dig som är under 23 år, för dig som bor utomlands samt för institutioner. Klicka på någon av nedanstående för mer information.

Klicka här för att komma till Serieaffären och beställa. Det går också bra att kontakta oss

Comments are closed.