Vill du hjälpa till?

Bild & Bubbla har gått en lång väg från när den ”bara” var en medlemstidskrift, men den bygger till stora delar fortfarande på ideellt arbete. Din hjälp behövs! Vi behöver bli fler! Särskilt nu när vi också lanserar en nätversion som kan vara aktuell på ett sätt som en papperstidning inte kan.

Vill du skriva för Bild & Bubbla? Redaktionen är alltid öppen för förslag på artiklar till både papperstidningen och nätversionen. Kontakta redaktionen för mer information.

Vill du ingå i webbredaktionen? Vi behöver hjälp med att skriva nyhetsnotiser, uppdatera evenemangslistan med nya seriehappenings och allmänt felfinneri och underhållsarbete. Kontakta webbredaktionen för mer information.

Vill du blogga för oss? Vi vill gärna hålla webbplatsen levande och är villiga att diskutera samarbeten med både nya och etablerade bloggare. Vad är din nisch? Konktakta webbredaktionen för mer information.

Vill du recensera för oss? Både papperstidningen och nättidningen behöver ständigt nya recensenter som vill bedöma det senaste i serieväg. Kontakta recensionsansvarig Christian Brodin för mer information.

 

 

Kommentera