Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter

Tidsam, den största distributören av tidningar i Sverige, förlängde stoppet för nya titlar i tidningshyllorna med ett halvår. Ett brev gick ut till förlagen och Tidsam har ännu inte hunnit få några reaktioner, enligt Linus Hedén, chef för förlagsservice på Tidsam. Arbetet med att lösa trängseln i tidskriftshyllorna tar längre tid än Tidsam först bedömde. »Vi har kommit en bra bit i arbetet, men det är en ganska stor och komplex fråga och många saker att vända och vrida på. Vi diskuterar främst med förlagen.« Han vill inte gå in på vad för lösningar som diskuteras. Enligt Linus Hedén finns det inga nya titlar på kö för utgivning första halvåret 2005. Tidsam införde distributionsstopp för alla nya titlar i juli förra året. Stoppet gällde ursprungligen till årsskiftet.

Ursprungligen publicerad i Bild & Bubbla nr 167 (1/2005). Texten återges med skribentens tillåtelse.