Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Göran Semb intervjuar David Lloyd på Serieteket i Stockholm 2005. Foto: Ola Hammarlund.
  • Nyheter
Alan Moores och David Lloyds klassiker "V for Vendetta" har blivit film, i regi av James McTeigue. Filmen skulle ha haft premiär 5 november, men det har skjutits upp till i mars. Egmont har dock redan hunnit komma ut med en inbunden nyutgåva av den ursprungliga serieromanen, översatt av Göran Semb. Av den anledningen gästades Stockholm 19 november av tecknaren David Lloyd.

Hans signering på SF-bokhandeln var enligt uppgift den mest välbesökta sedan Lise Myhres (”Nemi”) besök. I ett samtal med Göran Semb på Serieteket berättade han att han sett den färdiga filmen och hoppades att inga skall avskräckas från att se den av det faktum att Alan Moore tagit avstånd från den. Den håller sig enligt honom nära originalet i ton och innehåll.

Göran Semb intervjuar David Lloyd på Serieteket i Stockholm 2005

Göran Semb intervjuar David Lloyd på Serieteket i Stockholm 2005. Foto: Ola Hammarlund.