Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
  • Nyheter
Martin Kellermans populära serie om storstadshunden Rocky ska till slut bli film. Nordisk Film producerar en TV-serie i 13 delar, animerad med 3D-teknik, som sedan även kommer ligga till grund för en långfilm. 2008 beräknas serien vara klar.

Tidigare har det även gjorts en teateradaption av ”Rocky” som gått för utsålda hus.

Kellerman själv och hans vänner (verklighetens förebilder till figurerna i serien) har på sistone figurerat på SVT i programmet ”Det känns som fredag”, där man under namnet ”Non-Fiction” gjort en dokumentär om vännernas resa till Thailand. Av en händelse handlar en rad Rocky-seriestrippar under våren just om en sådan resa, så händelserna i dokumentären är möjligen att betrakta som råmaterialet till den tecknade serien.

Alla avsnitt i dokumentären finns att titta på online på programmets hemsida.