Generic filters
Exact matches only

Fakta

Åke Ninja och andra jävlar Åke Ninja och andra jävlar
Av: Författare: Johan Wanloo
Tecknare: Johan Wanloo
Omfång: 88 sidor i svartvitt (försättsbladen innehåller dock serier i färg)
Format: 16,5 cm x 26,5 cm, hårda pärmar, inbunden
Utgivare: Optimal Press
Utgivningsår: 2008
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
ISBN: 9789185951055
Betyg:

Åke Ninja och andra jävlar

Böcker

Om Johan Wanloo hade varit villig (och kunnat leva på) att spotta ut ett par äventyrslystna karlakarlar om året hade jag varit nöjd, men den Wanlooska musan låter sig inte fjättras och frågan är om inte alla tjänar på det. Den oregerliga musan har de senaste åren lett till flera nya figurer och obekymrat hoppat mellan dem, så det finns inte tillräckligt mycket av någon av dem för helt egna samlingar. Å andra sidan skulle flera av dem kanske inte heller göra sig i allt för koncentrerade doser. Lösningen heter ”Åke Ninja och andra jävlar”, ett album som samlar ett urval av skämtserier som tidigare gått i tidningar som Larson! och Kapten Stofil. Här får vi med andra ord återbekanta oss med folk som Åke Ninja, västsvenska lingonplockarföreningen, ett surkart med dragspel och andra. Min personliga favorit är ”Jim & jakten på guldankan”, men boken har något för alla som gillar Wanloos serier.