Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Wednesday Comics nr 1 (juli 2009). Copyright DC Comics, hämtad från Grand Comics Database.
  • Nyheter

Efter de senaste årens framgång med veckovis utgivning av 52, Countdown och Trinity kommer nu DC Comics nästa satsning Wednesday Comics. Utförandet kommer dock bli något utöver det vanliga – serierna viks ut från standardserietidningsformat till en större poster. Varje nummer kommer vara på 16 sidor.

I sommar kommer denna något ovanliga satsning ut med 12 nummer. Serieskapare som Kyle Baker, Brian Azzarello, Eduardo Risso, Neil Gaiman, Michael Allred, Jimmy Palmiotti, Amanda Conner, Joe Kubert, John Arcudi, Lee Bermejo, Dave Bullock, Kurt Busiek, Dave Gibbons, Paul Pope, Ryan Sook och Walt Simonson kommer ge sig på tolkningar av figurer som Hawkman, Batman, Metamorpho, Supergirl, Sgt. Rock, Catwoman, Deadman, Demon, Flash, Kamandi, Metal Man, Teen Titans med flera.