Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
2 april gick den mångsidige serietecknaren Frank Springer hädan i prostatacancer. Han är mest känd för "The Adventures of Phoebe Zeit-Geist " men har jobbat med många andra amerikanska serier. Han blev 79 år.

Springer föddes 1929 och studerade const på Syracuse University. Under Koreakriget använde han sina talanger till att teckna kartor åt armén. 1955 inledde han sin seriekarriär genom att assistera på ”Terry och piraterna”.

Under sin karriär hann han teckna de flesta typer av serier, från ”Batman”, ”She-Hulk” och ”Transformers” till ”Rex Morgan”, ”Terry och piraterna” och ”Phoebe Zeit-Geist” (en av de första vuxenserierna på 60-talet).

Han var även ordförande (president) för National Cartoonists Society och trefaldig vinnare av Reuben Awards.