Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter

Så var årets upplaga av Small Press Expo i Stockholm över. Trötta men (förhoppningsvis) glada serieskapare, förläggare, föreningsmänniskor och seriefans drar hem igen efter en intensiv helg med mycket folk och ett späckat program.

Seriefrämjandet har värvat 9 nya medlemmar, sålt en del Bild & Bubbla och andra trycksaker. Vi har anordnat en mycket lyckad paneldiskussion om historiska och äventyrsserier vars deltagare och publik blev en veritabel who’s who av Seriesverige genom tiderna. Det finns mer att utforska där, det är nog många rörande överens om. Vi har också delat ut ett fanzinpris där första pris gick till Li Österberg för Agnosis. Vi har hållt årsmöte på söndagen med riksföreningen och lokalföreningen i Stockholm utan större överraskningar.

Mer rapporter kommer vad det lider, men tills vidare kan vi rekommendera att ta en titt på Shazam.se som live-bloggade under festivalen via en specialsajt. Fredrik Strömberg bloggade också lite i Sekventiellt.se, mer lär komma.