Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
  • Nyheter

Fram till 20 juni pågår ett val till olika ansvarsområden på Seriewikin. Vi uppmanar alla registrerade användare att skynda sig att rösta.

Seriefrämjandets Seriewiki är ett projekt som är öppet för alla serieintresserade. Den är en kollektiv insats som till största delen sköter sig själv. De aktiva användarna bidrar gemensamt med innehåll, kommer överens om praxis och avgör meningsskiljaktigheter. Men en viss översyn och kontroll behövs ibland. Vi har idag tre redaktörer som bearbetar texter enligt överenskomna regler, fäller utslagsröster, hanterar ordningsfrågor (upphovsrätt, spam, personangrepp m.m.), stänger av illvilliga användare, agerar som kontaktpersoner utåt etc., vid behov.

Med stöd från såväl aktiva användare som Seriefrämjandets styrelse, och med inspiration från liknande webbplatser som Wikipedia, inför Seriewikin nu fria val, inte bara till redaktörsposterna utan till samtliga ansvarsområden. Demokratin har till slut hittat hit!

Wikivalet pågår under maj och juni och genomförs i två etapper. Nomineringsperioden är nu över. Den 7–20 juni pågår själva valperioden då man har chansen att rösta på kandidaterna.

Rösta här!