Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Seriegatan 2009, logga. Design: Bror Hellman.
  • Nyheter

Söndagen den 21 augusti avslutas Stockholms kulturfestival med Världens längsta bokbord längs med Drottninggatan. Än en gång anordnar Serieteket i samarbete med Seriefrämjandet Stockholm arrangemanget Seriegatan på Plattan vid Kulturhuset. Kom och träffa några av Sveriges största ideella föreningar för tecknade serier, shoppa gamla och nya trycksaker, hitta utgallrade biblioteksböcker, gå tipspromenad och få en gratis serie, följ med på stadsvandring och kolla in vår tecknarbattle.

Arrangemanget pågår hela dagen, men det finns några programpunkter med fasta hålltider.
13:00: Samling för stadsvandring i seriernas tecken med Ola Hammarlund. Pris: 50 kr. Enligt samma mönster som tidigare vandringar i samband med SPX och Stockholmsutställningen, mycket uppskattat inslag.
15:00: Seriebattle på scen vid Plattan. Favorit i repris från förra året. Serietecknare möts i kreativ kamp mot klockan och varandra. I år gör två Stockholmslag upp om segern. Fri entré.

Välkomna!