Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Kristiina Kolehmainen (1956–2012). Bilden är hämtad från Serietekets blogg.
  • Nyheter

Serietecknarna Sara Olausson, Nina Hemmingsson och Jimmy Wallin har tillsammans skapat ett upprop på Facebook där de uppmanat Sveriges alla tecknare att hedra Serietekets avlidna chef Kristiina Kolehmainen med en teckning. Bilderna ska vara egna porträtt av Kristiina och är tänkta att ställas ut i samband med Stockholms internationella seriefestival i slutet av april. Vill du vara med?

Förslaget har fått Serietekets fulla stöd, och det är även till Serieteket som verken ska skickas eller lämnas in. men deadline är rätt snäv för att man ska hinna sammanställa det hela i tid för festivalen: senast måndagen den 23 april ska verken vara Serieteket tillhanda.

Specifikationer, mått och adresser finns på Serietekets blogg. Facebook-evemanget finns här.