Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Promotionbild för nya miniserien med Sandman. Bild: J.H. Williams III. Copyright: DC Comics.
  • Nyheter
En av de största nyheterna på seriemässan i San Diego i juli var att Neil Gaiman återvänder till DC Comics för att göra nytt material med sin hyllade figur The Sandman.

”The Sandman” är lite av en helig ko med en början och ett slut, och det var väl inte många som trodde att Gaiman skulle återuppta serien igen. Å andra sidan var det heller inte så många som hade förväntat sig att DC skulle göra en uppföljare till ”Watchmen”, så… Idén till serien kom från DC Comics, som på något sätt ville fira seriens 25-årsjubileum 2013. ”Hur kunde jag säga nej?”, kommenterar Gaiman det hela. (Eventuellt samband med ”Before Watchmen” är en koppling som helt kan tillskrivas artikelförfattaren.)

Miniserien som kommer nästa år ska tecknas av J.H. Williams III och tros vara en prequel som berättar vad som hände strax innan det första numret. Varför Sandman var så utmattad att han kunde fångas av en människa.