Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Ka by Cirque de Soleil nr 1 (juni 2012). Bild: Michael Del Mundo. Copyright: Marvel Comics/Cirque de Soleil.
  • Nyheter
Sommaren 2012 kommer en serieversion av nycirkusgruppen Cirque de Soleils succéföreställning "Kà" eftersom föreställningen sägs dela samma resonansbottnar som Marvel Comics superhjälteserier.

Intiativet till att göra en serieversion kom från Cirque de Soleils sida efter ett bejublat framträdande man gjorde på en seriemässa. Föreställningens tema om gott mot ont passade utmärkt att översätta till serieform och Marvel engagerade Bryan J.L. Glass (”Mice Templar”) som författare och Wellinton Alves som tecknare. Den färdiga tidningen delades ut gratis på Comic-Con International i San Diego i juli i år och kan läsas gratis på nätet.

Länkar: