Generic filters
Exact matches only

»Livet är inget för amatörer«, Seriefrämjandets vandringsutställning med svenska serieskapares tolkningar av Strindbergs liv och verk, har bland annat visats i Paris, Frankrike och i Erlangen, Tyskland. Nu landar utställningen i Malmö och visas på Form/Design Center 27 oktober till 18 november.

Utställningen, som innehåller bidrag av serieskapare som Anneli Furmark, Malin Biller, Knut Larsson och Joanna Rubin Dranger, består av stora panoraman med Strindberg-inspirerade scener och fristående figurer. Dessutom visas ett stort antal original av de medverkande serieskaparna.

Form/Design Center ligger på Hedmanska gården vid Lilla Torg i centrala Malmö och har öppet tisdagar till lördagar 11–17 och söndagar 12–16. Fri entré.

Till utställningen har det skapats en omfattande katalog med presentationer av alla bidragande konstnärer samt reproduktioner av många av konstverken. Beställ katalogen här.