Generic filters
Exact matches only

Fakta

Zorn & Dirna nr 5: Zombier i dimman Zorn & Dirna nr 5: Zombier i dimman
Omfång: 52 sidor i färg
Format: 21,5 x 29,5 cm, mjuka pärmar
Utgivare: Albumförlaget
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
ISBN: 9789186783099

Zorn & Dirna nr 5: Zombier i dimman

Böcker | Recensioner

Näst sista delen av ”Zorn & Dina” fortsätter att vara engagerande och spännande läsning. Låt vara att det inte händer så mycket. Den depraverade kungliga familjen ligger i dvala för att föryngra sig och under tiden står handlingen och stampar lite grann på stället. Men en konfrontation rycker allt närmare, det känns tydligt att Morvan och Bessadi bygger upp till det genom att skildra det relativa lugnet före stormen.

Som vanligt är förekommer det många makabra detaljer, lite action och en del könsrollsproblematik. Nytt för den här gången är en relativt detaljerad sexscen som skruvar till handlingen ytterligare ett snäpp på grund av följderna det får.

Jag är förvånad själv över att två zombieserier, ”Zorn & Dina” och ”The Walking Dead” stått för väckt så många frågor om både medmänsklighet och etik. Det hade jag inte väntat mig för bara några år sedan.

”Zorn & Dina” växer för varje album. Det ska bli mycket intressant att läsa sista delen.