Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Promotionbild för filmatiseringen av Eric Powells "The Goon". Copyright Eric Powell/Dark Horse.
  • Nyheter

En animerad film baserad på Eric Powells skräckactionserie ”The Goon” är på planeringsstadiet. Men Powell behöver all hjälp han kan få för att finansiera den och har därför startat en Kickstarter-kampanj för att samla in pengar och ber alla fans av serien att donera minst en dollar.

Kickstarter är ett webbprojekt där vem som helst med en affärsidé kan be om hjälp med finansieringen. En kampanj pågår under en begränsad tid och man kan skänka olika belopp och i gengäld få olika bonusar och prylar om projektet kan ros i hamn.

Eric Powells ”The Goon” ges ut av Dark Horse i USA och har setts i ETC Comics här i Sverige för några år sedan. Målet med Kickstarter-kampanjen är att producera en story reel, alltså en animerad storyboard som ska användas för att övertyga en filmstudio att göra filmen. Powell har redan fått David Fincher (”Seven”) att gå med på att regissera. Till detta behövs 400 000 USD. I skrivande stund finns det cirka 5400 supporters som tillsammans har samlat in 347 200 USD. Powell måste få in 400 000 dollar till senast söndagen den 11 november, då kampanjen slutar.

Länkar: