Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
  • Nyheter
Det är fortsatt bra tillströmning av nya recensioner på bildobubbla.se. Hittills i år har vi recenserat över 60 verk, allt från tidningsspecialare till inbundna serieböcker och faktaböcker om serier.

Det är egentligen ganska få av recensionerna som publiceras i den tryckta versionen av Bild & Bubbla numera. Den huvudsakliga recensionsverksamheten har som bekant flyttat ut på nätet sedan några år tillbaka, där vi sakta men säkert bygger upp Sveriges största serierecensionsarkiv.

Våra trogna webbrecensenter strävar oförtrutet på. I skrivande stund har vi mellan januari och maj 2013 recenserat över 60 verk. Det innebär att vi publicerar i snitt tre recensioner per vecka, vilket är en avsevärd förbättring jämfört med de föregående åren. Här nedan finner du sammanställningar över recensioner månad för månad i år.

Vi söker alltid nya recensenter, hör av dig till recensionsansvarig Kattarina Baekmark om du är intresserad.