Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter

Vill du vara med och skapa Nordens ledande tidskrift om tecknade serier? Nu söker vi nya skribenter till Bild & Bubbla. Anmäl ditt intresse och bli publicerad i en av världens mest respekterade kulturtidskrifter om serier.

Bild & Bubbla har funnits ända sedan 1968, vilket gör den till en av världens äldsta tidskrifter och tecknade serier. Man kan dock aldrig vila på sina lagrar. Genom åren har Bild & Bubbla omformats och förändrats för att spegla sin samtid och vi söker nu efter nya skribenter som kan hjälpa oss att bli ännu bättre på att fånga konstformen tecknade serier.

Vill du intervjua dina favoritserieskapare? Vill du göra reportage från seriefestivaler? Vill du recensera serieböcker? Vill du rapportera om de allra senaste serienyheterna? Vill du skriva om just det fenomenet inom seriekonsten som intresserar dig allra mest?

Hör då av dig till redaktör Fredrik Strömberg, via fredrik.stromberg@serieframjandet.se och berätta hur du skulle vilja bidra till att göra Bild & Bubbla ännu bättre.