Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
  • Nyheter
I augusti kom så beskedet att förlaget Nisses Böcker, som bland annat utgett "Assar" och "Barna Hedenhös", lägger ner sin utgivning efter drygt 8 års verksamhet. Utgivningen fortsätter dock på annat håll.

Bakom förlaget ligger Nisse Larsson, kulturjournalist, författare och legendarisk serieredaktör på Dagens Nyheter.

Utgivningen av ”Barna Hedenhös” och Lennart Helsings böcker fortsätter på Urax förlag, medan ”Assar” fortsätter hos ETC Förlag.(Dock ska noteras att Nisses Böcker hann slutföra utgivningen av serieversionen av Hedenhösarna.)

Från Urax kommer inom kort även ”Boken om Bertila – Barna Hedenhös och mycket mer av Nisse Larsson. 28 augusti är det boksläpp på Kulturhuset i Stockholm. Kl. 18 håller Larsson ett föredrag på Bibliotek Plattans scen, och på Serieteket öppnas samma dag en utställning om Bertila.