Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter

Prischeck-01

FÖRSTA PRIS!

Svarta Kläder

av Elias Ericson
En serie med otroligt bra känsla för karaktärer, med god känsla för hur utseende och subkulturer betyder i ungdomens sökande efter en identitet. En serie som man ser på första anblick har hjärta, och som subtilt pekar på ämnen som andra skulle göra till huvudpoängen i historien. Som en liten bonus får vi en tjej i huvudrollen som känns levande och som man känner starkt inför.

Framsida-02 Prischeck-02

ANDRA PRIS!

Oskar och Ninni

av Sissel Gustafsson
Mysig och intressant design på figurerna och färgstarka karaktärer. Juryn uppskattade speciellt den spännande och äventyrliga berättelsen som lämnar mersmak och har potential till fler äventyr. Framför allt också för den härliga och gulliga skurken.

Framsida-03 Prischeck-03

TREDJE PRIS!

Tomten

av Elias Olsson
En historia som växer på en och drar en in. Skaparen har lyckats med konststycket att komprimera en berättelse på några få sidor och få det att kännas som en fullständig avslutad historia.

JURYNS HEDERSOMNÄMNANDE!!