Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
  • Nyheter

Under hösten 2013 lanserade Apart Förlag en distributionstjänst för mindre serieförlag vid namn Apart Indie.

Meningen är att mindre förlag och enskilda serieskapare med egenutgivning ska kunna ansluta sig till Aparts webshopp och få hjälp med distribution och försäljning.

– Hittills har vi framförallt tre projekt kopplade till Apart Indie, berättar förlagschefen Johan Kimrin. Oscar Hjelmgrens ”Bortom rymdens mörker”, Yvette Gustafssons ”Zak & Ting” samt Andreas Erikssons (Ades Media) utgivning av ”Dylan Dog”. Dessutom har Tusen Serier tre böcker som ligger där: ”Destruktörerna”, ”Kroppen rör på sej” och ”Fem papperslösa kvinnors historier”.

Mer om Aparts utgivning av bland annat ”The Walking Dead” finns att läsa i en intervju med Johan Kimrin i B&B nr 198, som utkommer i mars 2014. En längre intervju kommer även att publiceras som extramaterial på webben.