Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
  • Nyheter

Året 2014 inleds blygsamt på recensionsfronten, men vi noterar tacksamt att en läsare slagit till på vår uppmaning om att fira Supermans jubileum genom att skicka in en intressant recension som sammanfattar figurens 90-tal.

Recensionsåret 2014 inleds blygsamt med några få recensioner men vi hoppas att snart vara tillbaka i sedvanlig god stil med läsvärda omdömen om den senaste svenska serieutgivningen.

Någon som slagit till på vår uppmaning att inkomma med en text eller recension på temat Superman (i samband med 75-årsjubiléet förra året) är Christian Schremser, seriebloggare och tidigare skribent för insomnade Serieblaskan. Läs hans recension av The Death and Return of Superman Omnibus, samlingsutgåvan av några av 1990-talets mest kontroversiella storylines.

Vi tar gärna emot fler texter från läsarna om Superman eller Spirou, som båda fyllde 75 förra året. I år hoppas vi kunna uppmärksamma fler jubileum och publicera fler texter från er. Hör gärna av er till Bild & Bubblas webbredaktör David Haglund (david.haglund@serieframjandet.se) med idéer och/eller texter för webbpublicering.

Tycker du att vi recenserar för få verk? Glöm då inte att vi ständigt söker nya recensenter. Kontakta gärna recensionsansvarig Kinga Dukaj (kinga.dukaj@serieframjandet.se) för mer information.