Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Hela första åtgången av Litium kan köpas som ett paket direkt från förlaget.
  • Nyheter
I spåret på nedlagda Hagel kommer nu Egmonts senaste actiontidning Litium, även denna uttänkt av redaktör Mikael Sol. Den här gången har man valt en helt ny strategi – alla fyra numren i den första åtgången kan beställas som ett enda paket (även om det naturligtvis också går att köpa lösnumren i butik).

Redan i ledaren bekräftar redaktören att förebilden är Netflix och att erbjudandet kan liknas vid att se en hel säsong av en TV-serie på en gång, det som populärt kallas ”binge-watching” (ung. TV-tittningsfrosseri). Medan Hagel mest bestod av serier med TV-kopplingar från Boom! Studios har serierna i Litium hämtats från DC Comics mer vuxna titlar publicerade under såväl etiketten Vertigo som i det ”vanliga” DC-universat:

  • Constantine av Ray Fawkes och Renato Guedes – Gamla ”Hellblazer” i uppdaterad kostym. Magi och fulspel med rökande engelsman.
  • The Wake av Scott Snyder och Sean Murphy – En science fiction-serie med skräckinslag om en värld där havsmonster tar över jorden.
  • American Vampire av Stephen King, Scott Snyder och Rafael Albuquerque – Eisner Awards-belönad skräckserie om hur den nya världens vampyrer gör upp med den europeiska stammen av blodsugare.

Just nu kan du beställa alla fyra numren för 189 kr på Egmonts kampanjsida. Vissa välsorterade seriebutiker har också tagit in detta paket.