Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
  • Nyheter
Charlie Christensen, serieskaparen bakom Arne Anka, har vidtagit rättsliga åtgärder mot en Facebook-grupp för att de använt hans bilder och lagt in främlingsfientliga budskap i pratbubblorna.

Det var den 9 juli som Charlie Christensen gick ut i ett inlägg på den officiella Facebook-sidan för Arne Anka och meddelade att han avsåg att vidta rättsliga åtgärder mot Facebook-gruppen Politiskt Inkorrekt för att de under en längre tid stulit och förvanskat hans bilder. Så här skriver Christensen själv:

Jag är en lärjunge av alla som hävdar att ”Jag håller inte med om vad du säger, men jag är beredd att gå i döden för din rätt att säga det!”. Politiskt Inkorrekt får tycka vad de vill, det finns människor som inte äger empati nog, vanlig hyfsad medmänsklighet eller hjärnceller till mer än de snedvridna perspektiv som sidan roar sig med att sprida, och för det mesta tycker jag bara synd om folk som är så fattiga på medkänsla. Men vad man inte kan göra är att sprida dessa omänskligheter i någon annans namn, vilket är just vad de gör med de bilder de stulit av mig.