Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Promotionbild för Sinatoro.
  • Nyheter
Sinatoro är filmen som blev serie som blev TV-serie. En av Grant Morrisons egna favoritberättelser blir förhoppningsvis TV-serie inom en snar framtid.

Grant Morrison är en idéspruta av sällan skådat slag. Utöver sitt serieförfattande har han även designat skivomslag och skrivit utkast till filmmanus, även om inget har blivit filmat ännu (om man undantar några animerade superhjältefilmer som bygger på hans serier). Men nu verkar det bli ändring på det med nya TV-serien Sinatoro.

Ursprungligen skrevs Sinatoro som en långfilm redan 2010, men projektet blev aldrig verklighet utan omarbetades till en serietidning med manus av Morrison och bild Vanesa R. Del Rey från Black Mask Studios. Serietidningen beräknades utkomma 2015, men lyser fortfarande med sin frånvaro. Senaste nytt är att manuset än en gång omarbetats, men nu till en TV-serie. Produktionen befinner sig dock fortfarande i sin linda utan fast premiärdatum eller TV-kanal.

I ett färskt pressmeddelande beskriver Morrison handlingen så här: ”Sinatoro återuppfinner amerikanskt populärkultur som en helt ny mytologi. Det handlar om livet, sex, döden, romantik och allt däremellan. Det här är en av mina favoritberättelser och jag är glad över att få se den få nytt liv som en TV-serie, där vi får bättre möjligheter att utveckla mina idéer och karaktärer.”