Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Pressbild för AltCom 2016.
  • Nyheter

28–31 juli går alternativ- och undergroundfestivalen AltCom av stapeln i Malmö. Årets tema är arbete. Som vanligt bjuds det på utställningar, vernissage, filmvisning, seriemässa och en gratis serieantologi med medverkande från världens alla hörn.

Programförklaringen för årets festival lyder så här:

Vad är ditt arbete? Hur är det organiserat? Vem får vinsten? Hur stor del av din tid går åt till arbete? Måste det vara jobbigt att jobba? Vad kan du göra för att förbättra situationen på ditt arbete?

Tankar att tänka, frågor att svara på. I festivalantologin, på utställningarna och vid försäljningsborden under AltCom 2016, den fjärde upplagan av Malmös undergroundseriefestival, kommer detta att diskuteras.

Under AltCom 2016 delades denna serieantologi ut gratis.

Under AltCom 2016 delades denna serieantologi ut gratis.

Årets festival, den fjärde i ordningen, arrangeras av C’est Bon Kultur och Tusen Serier och genomförs med stöd från Malmö Stad, Region Skåne, Kulturrådet och ABF Malmö. (AltCom startades av C’est Bon Kultur, men anordnades under några år i Seriefrämjandets regi.) Det fullständiga programmet hittar du på AltComs hemsida.

Årets serieantologi finansierades med hjälp av en Kickstarter-kampanj och delas ut gratis till alla besökare.