Generic filters
Exact matches only

Fosfor: fanzinbutik på nätet

Fanzin

Sugen på att shoppa loss på fanzin, utan att behöva vänta på nästa seriefestival? Då är webbutiken Fosfor, grundad av serieskaparna Steve Nyberg och Christoffer Frostgård, rätt plats för dig! Ett besök rekommenderas varmt, då Fosfors katalog är redan omfattande, och sajten stiligt utformad och lättanvänd. Dessutom är verksamheten icke vinstdrivande. Samtliga tummar upp!

Så här lyder Fosfors egen beskrivning av verksamheten:

Vi aspirerar till att bli Sveriges seriefanzine-shop.
För närvarande har många serieskapare väldigt små möjligheter att nå en marknad utanför seriefestivaler med egenpublicerade fanzine. Det finns oerhört många fantastiska fanzine som bara några lyckliga få har möjlighet att upptäcka. Genom att starta en distributionskanal för detta på webben hoppas vi kunna sprida fanzinens fantastiskhet runtom landet!
Vill du sälja dina fanzine med Fosfor? Skicka ett mail till fosforfanzine@gmail.com så hör vi av oss med detaljer.
OBS! All vinst går tillbaks till serieskaparen. Vi tar inget av kakan.
MVH
Christoffer Frostgård
Steve Nyberg