Generic filters
Exact matches only

Fakta

Blårockarna: Lönnmördaren Blårockarna: Lönnmördaren
Av: Författare: Raoul Cauvin
Tecknare: Willy Lambil
Översättare: Christer Follin
Omfång: 48 sidor i färg
Format: 296 x 215 mm
Utgivare: Mooz Förlag
Utgivningsår: 2016
Språk: Svenska
Utgivningsland: Sverige
ISBN: 9789187871214
Betyg:

Blårockarna: Lönnmördaren

Böcker

Ännu en i den långa raden av album i serien Blårockarna har getts ut på svenska, och som vanligt är det en traditionell, välgjord serie i den klassiska fransk-belgiska albumtraditionen. Plotten är ganska tunn – någon inom de egna leden försöker mörda general Ulysses S. Grant och han blir mer och mer paranoid medan efterforskningar pågår om vem det kan vara som ligger bakom attentaten. Cauvin skriver som alltid på en hantverksmässigt hög nivå, men det är Lambils fartfyllda teckningar som lyfter serien över genomsnittet. Inte det bästa albumet i serien, men väl värt att läsa.

[Texten publicerades ursprungligen på fredrikstromberg.com 2016-11-13 och återges med skribentens tillstånd.]