Generic filters
Exact matches only

Random Encounters

Fanzin

Random Encounters
Av: Viktor Matiesen
Omfång: 16 sidor
Format: A5
Hemsida: https://www.furaffinity.net/user/theviktor

Det här med att recensera porr, alltså. Egentligen är ju det främsta måttet på kvaliteten hos Viktor Matiesens Random Encounters hur många gånger jag som recensent har lockats till att dra mig själv i struten.

Men det är nog bäst att släppa den renodlade kåthetsvinkeln på den här recensionen. För allas trevnad, liksom.

Fanzinets ramberättelse är ett stycke mycket generisk rollspelsfantasy. En krigare, en magiker och en alv med pilbåge äventyrar sig fram genom en dungeon fylld av orcs och ogres. Där finns också en kattkvinna med helande krafter och ”aptit på livet”. Hon hittar den skadade krigaren, och ger honom en läkande trolldryck med vissa potenshöjande bieffekter.

Det märks att Viktor Matiesen knappt har kunnat hålla sig tills han har fått börja teckna sexet mellan krigaren och kattkvinnan. Det mesta som inte har med deras omslingrade kroppar att göra är tecknat med så få linjer som möjligt, och bakgrunderna i de flesta av rutorna är bara antydda, om ens det. Till och med och med bildberättandet går från att vara lite svåravläst till att bli tydligare och mer engagerat när trolldrycken börjar verka.

Random_inlaga002

För läsare som inte är lika intresserad av nakna kattkvinnor finns inte så mycket att hämta i det här fanzinet. Random Encounters är en bagatell som inte förmår höja pulsen hos annat än en ganska begränsad publik.

Den som trots allt känner sig lockad kan logga in och kika på Viktor Matiesens Fur Affinity-sida via länken här ovan.

Stefan Petrini