Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
En av många logotyper för Franka.
  • Nyheter
På sin hemsida har Cobolt förlag presenterat sina nyheter för vintern och våren 2017. Det en salig blandning av nostalgiutgivning och, glädjande nog, även nya franska serier.

franka samlade aventyr 1 omslagCobolt fortsätter med sitt framgångsrecept i form av nostalgiutgivning. Redan ute är första samlingsvolymen med Henk Kuijpers äventyrare Franka, som senast utgavs på svenska 1979–84 i några egna album. Denna samlingsvolym innehåller äventyret Draktanden samt – för första gången på svenska – fortsättningen Tordönsdrakens undergång.

Linda och Valentins samlade äventyr kommer med sin sjunde och avslutande del, kompletterad med färska intervjuer om den kommande spelfilmen.

Av färskare datum är Thorgal-spinoffen Thorgals värld, och först ut är Kriss från Valinor i ett äventyr som tidigare gått i Fantomen.

angelwings1 omslagTidigare okänd i Sverige är Angel Wings, om den kvinnliga piloten Angela McCloud under Andra världskriget, skriven av Yann och tecknad av Romain Hugault. Det här är den andra flygarserien på kort tid från Cobolt; i höstas kom första delen av Röde baronen.

Även en tredje del av samlingsvolymerna med YokoTsuno lär vara på gång.

Läs mer och få smakprov på förlagets hemsida.