Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Mässhallen på SIS. Foto: David Haglund.
  • Nyheter
Hade du tänkt sälja fanzin på Stockholms Internationella Seriefestival i år? Då är du tyvärr för sent ute. Bordsbokningen öppnade idag och efter några minuter var alla bord slut.

Det är i Small Press Expo-delen av SIS som fanzinmakare har möjlighet att sälja sina egna alster, och det är den delen som utgör festivalens själva hjärta, enligt många. Festivalen har vuxit konstant sedan starten någon gång vid millennieskiftet och de stora förlagen huserar sedan några år i en separat del av Kulturhuset.

Idag, den 15 februari, öppnade bordsbokningen till Small Press Expo-delen och borden sålde slut i rekordfart. Uppgifterna på Facebook varierar – men det tog någonstans mellan 7 och 15 minuter. Om du blev utan bord kan det vara en idé att fråga runt om någon annan vill dela bord med dig, eller ställ dig på reservlistan genom att mejla till bordsbokningspx [at] gmail.com. Eller så får du nöja dig med att gå dit som besökare helgen 20–21 maj. I år ligger fokus på Finland, Kanada och självbiografiska serier. Läs mer om festivalen här.

UPPDATERING 15/2 kl. 17:50: Under eftermiddagen dök det upp några få lediga bord igen. Möjligen avbokningar. I skrivande stund (kl. 17:50) finns det ett ledigt bord kvar. Skynda fynda! (Tack till Jonas Lidström Isegrim för påpekandet.)