Generic filters
Exact matches only

Character developement

Fanzin

Character development
Av: Moa Forslind
Omfång: 16 sidor
Format: 13 x 20 cm
Kontakt: Uppgift saknas
Hemsida: Uppgift saknas

Simpsons i blodig skräcktappning, någon? En idé som nog i de flesta tecknares händer lätt hade kunnat bli mest tramsigt, men som Moa Forslind i sin punkiga serie lyckas realisera rysligt bra. Handlingen går i alla sin korthet ut på att Marge lite sådär Shining-aktigt flippar, och börjar i brutalaste laget knivmörda de övriga familjemedlemmerna en efter en. Ja, vad behöver man egentligen mer för story i sammanhanget …?

Bilderna är i hög grad impulsivt tecknade, vissa till den grad att de är svårtydda, men det är nog just det grovhuggna stilgreppet som får bilderna att nästan krypa in under huden. Med lite mer tydlighet och långsammare tempo hade det kunnat bli än mer skräckinjagande, men även i nuvarande form sitter serien som ett knytnäve i ögat (för att låna ett hyfsat passande finskt ordspråk).

Henri Gylander

cd_utdrag