Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Affischbilden till SIS 2017 har tecknats av Joakim Pirinen.
  • Nyheter

Helgen 20–21 maj är det dags för årets upplaga av SIS – Stockholms Internationella Seriefestival. Årets teman är Finland 100 år, Kanada och självbiografiska serier, men självklart bjuds det på mycket annat också. Självklart finns Seriefrämjandet på plats som medarrangör med eget bokbord och fanzinpris.

SIS bjuder som vanligt seriemarknad, fanzinmarknad, scensamtal, seminarier, utställningar, filmvisningar och workshops i Kulturhuset i Stockholm. Bland gästerna finns Derf Backderf, Erika Moen, Ben Stenbeck, Joakim Pirinen, Elin Lucassi, Sara Bergmark Elfgren, Karl Johnsson, Ellen Ekman, Johan Wanloo, Lisa Ewald med flera. Fullständig information hittar du på den officiella festivalsidan, där du även finner en karta över evenemanget.

Seriefrämjandet har som vanligt ett bokbord och administrerar årets fanzinpris.