Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Poster för Örebro Seriefestival 2017.
  • Nyheter

Nu till helgen (11–12 november) anordnar Seriefrämjandet Örebro Seriefestival på Hjalmar Bergman Teatern i just Örebro.

Bland gästerna som medverkar under programpunkterna finns Emil Maxén, Erik Svetoft, Sara B. Elfgren, Karl Johnsson, Ilpo Koskela, Sara Olausson, Johan Andreasson, Sture Hegerfors och Yvette Gustafsson. Det bjuds bland annat på scensamtal och föredrag om så vitt skilda ämnen som Lilla Fridolf, marknadsföring, seriepedagogik, skräckserier och Sveriges första seriefestival Comics 85.

Festivalen arrangeras för andra året i rad av Seriefrämjandet och i samarbete med ABF, Örebro kommun, Region Örebro län och Adolf Lindgrens stiftelse. Man har även satsat på kringevenemang: under höstlovet ordnades en workshop i serieteckning ledd av Malin Biller.

Läs mer på festivalens officiella Facebook-sida.