Generic filters
Exact matches only
  • Nyheter
Från Kickstarter-kampanjen för Love Hurts Deluxe av Kim W. Andersson.
  • Nyheter

Kim W. Andersson verkar ha fått blodad tand efter framgångarna med crowfunding av serieböckerna Alena och Astrid. Nu satsar han på att i samarbete med Apart förlag ge ut Love Hurts Deluxe. Sista chansen på att sponsra projektet är måndagen den 30 oktober 2017.

Andersson har redan tidigare nått stora framgångar med att gräsrotsfinansiera sina senaste projekt, och Love Hurts Deluxe verkar inte bli något undantag. I skrivande stund har projektet fått in 159 970 kr av budgeterade 100 000 kr.

Men varför satsar han så brett på crowdfunding? ”Det är en win-win-win”, säger Andersson i en intervju med TT (2017-10-23). ”[Läsarna] får en lyxigare utgåva, men ändå till ett bättre pris och jag får mer av kakan när det inte finns någon bokhandel eller andra mellanhänder. (…) Det här ger mig möjligheten att göra en smalare produkt för en smalare krets. Jag måste inte nå ut till någon bredare massa och jag gör exakt som jag vill. Pengarna som kommer in är mer värda helt enkelt.”

Love Hurts Deluxe samlar alla avsnitt av skräckserien Love Hurts som kompletteras med extranmaterial i form av ett opublicerat avsnitt, skisser och bidrag från kreatörer som Orvar Säfström, Liv Strömquist, Karl Johnsson, Henrik Jonsson, Johan Wanloo, Peter Snejbjerg med flera.

Kickstarter-kampanjen hittar du här.