Generic filters
Exact matches only

Meh.

Fanzin

Av: Moa Forslind
Omfång: 16 sidor
Format: 12×15 cm
Pris: Uppgift saknas
Instagram: @moaforslind
Facebook: @moaforslindart
Kontakt: moa_forslind@hotmail.se

Ett stilrent litet fanzin, täckt av citrusfrukter mot en turkos bakgrund med endast titeln ”Meh.” i stora vita bokstäver på framsidan. Hela fanzinet har en mycket snygg layout och är både bra planerat och utformat. Bilderna är vältecknade med klara linjer och binds ihop genom fanzinet av en fin och sammanhängande färgskala i mörka pasteller.

Vid första anblick blir jag intresserad av fanzinet och sugen på att läsa. Det är verkligen ett lockande omslag och jag blir nyfiken på vad som döljer sig inuti. När jag bläddrar igenom de första sidorna börjar jag undra om citronerna syftar till uttrycket ”when life gives you lemons, make lemonade”? Fast, utan den sista uppmuntrande biten förstås. Forslinds enrutiga serier visar kontraster mellan gulliga bilder och allvarliga ämnen som näthatare, sexism och politik med en gnutta samhällskritik och ironi.

Anette Bengtsson

MEH_1MEH_2