Generic filters
Exact matches only

Matchningen

Fanzin

Av: Andrea Udd
Omfång: 20 sidor
Format: A4
Pris: Uppgift saknas
Instagram: @BOMBA_MIG
Kontakt: thepixies_hey@hotmail.com

Matchningen_1”Matchningen” handlar om en kille vars vänner börjar anklaga honom för att ha lagt något i en tjejkompis drink under helgen som gått. Han har inget minne av att ha gjort detta och upprepar genom hela serien att han inte har gjort något. Samtidigt chattar han med en annan tjej, vid namn Sibelle, på tinder och de kommer bra överens. Han bjuder med henne på en releasefest som han ska gå på och hon tackar ja. På festen spårar allt ur och han blir mer och mer anklagad av sina vänner som inte vill prata med eller se honom mer. Men han förstår fortfarande inte varför. Tills han får möta Sibelle på riktigt.

Fanzinets framsida är snyggt utformad i orange och blått med svarta linjer och serien i sig är tecknad i en alternativ stil med mycket svärta. Udds karaktärer är tydliga och lätta att känna igen som vänner och jobbarkompisar. Kroppsspråket skapar en känsla av tvivel från dessa vänner och en förvirring hos huvudpersonen. Riktigt bra skriven och engagerande dialog som drar in en i historien!

Kan varmt rekommendera en läsning!

Anette Bengtsson